logo Ketenintegratie
 
   
 
   

ODLdeventer en ketenintegratie

De gebruikelijke definitie van ketenintegratie gaat uit van een vaste projectoverstijgende samenwerking van partijen in het ontwikkelings- en realisatietraject. Partijen zouden door wederzijds vertrouwen en gedeelde ervaringen een optimaal ontwikkelingsresultaat kunnen behalen.

Deze aanpak staat op gespannen voet met de gedachte van mededinging en voorkomen van vermenging van belangen.

ODLdeventer onderschrijft het nut van ketenintegratie en vult dit in op een manier die wel aansluit bij mededinging zonder dat dit ten koste gaat van de samenwerking en het vertrouwen tussen de partijen die gezamenlijk de ontwikkeling realiseren.

ODLdeventer is lid van de coöperatie WijBouwenVoorMorgen U.A. in Barneveld. Een organisatie waarbinnen hoogwaardige gespecialiseerde opdrachtnemers en opdrachtgevers samenwerken om met centrale ketenregie duurzame nieuwbouw, renovatie en onderhoud aan vastgoed als een opdrachtnemer in ketensamenwerking met oog voor alle aspecten uit te voeren. (www.wijbouwenvoormorgen.nl)

ODLdeventer is vanuit het kennisnetwerk VisieK mede-initiatiefnemer van hetr Visyn innovatieplatform voor de non-profit sector. Binnen Visyn bundelen maatschappelijke organisaties vanuit de overheid, de zorg, corporaties en scholen samen met opdrachtnemers kennis en ervaring om binnen projecten de klantwaarde sterk te verhogen en tegelijkertijd de kosten sterk te verlagen. (www.Visyn.nl)

ODLdeventer werkt nauw samen met diverse partijen om ketensamenwerking integraal toe te passen en verder uit te bouwen waaronder:

  • Syntens innovatie centrum - SBR - Achmea - Aedes - Kovon - Kabu - Dudok - BDO - Nysingh
  • Portaal - Laris wonen - Omnia Wonen - Oosterpoort - Alliantie - Viverion
  • de Goede Woning - Woonstede - Vivare - Groen West wonen
  • Amsterdam - Utrecht - Schijndel - Blaricum - Oirschot - Provincie Utrecht
  • Riwis - 's Heerenloo - Gaia Sira - NHTV Breda - Wittenborg University - Nyenrode
  • Dakmanagement - ITA - van Bon - Ulehake - Ecodome - Veeneman
  • Gispen - Boon - NVT - Talen - Welvaarts - Johnson Controls - Illumion - Unique Lights
  • Projectum - Archipelontwerpers - Op ten noort blijdenstein - Archisupport - Van de Ven Architecten
  K1
 
K2
 

Ketenintegratie

BIM

 
 

StaStuVer®

VisieK

Home Maatschappelijk Algemeen Contact Projecten