Onder de Linden b.v. StaStuVer®
 
   
 
   

StaStuVer® concept

StaStuVer® woningen zijn opgezet volgens een gepatenteerd concept waarbij verhuur van een deel van de woning mogelijk is, zonder dat dit gevolgen heeft voor de eigen privacy. Dit maakt het concept ook erg geschikt voor generatie wonen.

De verhuur van het deel van de woning verloopt via de StaStuVer® verhuurstichting, die zorg draagt voor alle verhuur- en beheeraspecten. De starter kan op deze wijze een ruime woning kopen, waarbij, door verhuur van een deel van de woning in de eerste jaren, de financieringslasten beperkt blijven.

Is verhuur niet meer gewenst dan kan de woning als geheel worden bewoond en eventueel met een eenvoudige ingrepen aangepast worden aan de actuele woonbehoefte.

Indien de projectlocatie zich hiervoor leent kan ODLdeventer, in samenspraak met de toekomstige eigenaren, de woningen binnen een stichting CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) realiseren.

De StaStuVer® woningen kunnen ook direct als starterwoning of senioren woning uitgevoerd worden waarbij later met een eenvoudige aanpassing alsnog een verhuurbaar deel kan worden gerealiseerd.

Kijk ook eens op: www.StaStuVer.nl

  Voorbeeld plattegrond gelijkvloers
 
 
Impressie eensgezinswoning
Stastuver® varianten:
Grondgebonden woning 1
Grondgebonden woning 2
Gestapelde woning
Vogelvlucht model 1
Vogelvlucht model 2
Presentatie 2010
 

Ketenintegratie

BIM

 
Home Maatschappelijk Algemeen Contact Projecten
 

StaStuVer®

VisieK